Arra utasították a postásokat, hogy még a választások előtt vigyék ki a nyugdíjasoknak a kormány ajándékát

2018 március 9., péntek 14:18
287

Még belegondolni is szörnyű, hogy mi történt volna, ha a nyugdíjasok nem kapják meg a választásokig a tízezer forintos Erzsébet-utalványt, amit a kormány a közelgő parlamenti választásokra "a magyar gazdaság tartósan jó teljesítményére" tekintettel ajándékoz. Egy pillanatig úgy tűnt, hogy megvalósul ez a rémálom, Novák Katalin államtitkár is úgy saccolt, hogy pár hét kell majd, de a 24.hu értesülése szerint utasították a postásokat, hogy szoros határidővel dolgozzanak.

„Tájékoztatom, hogy kormányzati megbízás alapján, 10000 Ft értékű Erzsébet-utalványt tartalmazó küldemények kerülnek kiküldésre. A nyugdíjasok számára címzett küldemények kézbesítését ezúttal is a Magyar Posta végzi. A kézbesítést ütemezetten, március 29-ig kell végrehajtani" - áll a parancsban.

A nyugdíjasok az elmúlt két évben karácsony tájékán kaptak Erzsébet-utalványt a kormánytól. Ezt a kormány afféle adománynak próbálja beállítani - valójában ez az összeg járna a nyugdíjasoknak, ha a kormány nem tervezné rendre alul az inflációt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt