Arra utasították a postásokat, hogy még a választások előtt vigyék ki a nyugdíjasoknak a kormány ajándékát

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Még belegondolni is szörnyű, hogy mi történt volna, ha a nyugdíjasok nem kapják meg a választásokig a tízezer forintos Erzsébet-utalványt, amit a kormány a közelgő parlamenti választásokra "a magyar gazdaság tartósan jó teljesítményére" tekintettel ajándékoz. Egy pillanatig úgy tűnt, hogy megvalósul ez a rémálom, Novák Katalin államtitkár is úgy saccolt, hogy pár hét kell majd, de a 24.hu értesülése szerint utasították a postásokat, hogy szoros határidővel dolgozzanak. 

„Tájékoztatom, hogy kormányzati megbízás alapján, 10000 Ft értékű Erzsébet-utalványt tartalmazó küldemények kerülnek kiküldésre. A nyugdíjasok számára címzett küldemények kézbesítését ezúttal is a Magyar Posta végzi. A kézbesítést ütemezetten, március 29-ig kell végrehajtani" - áll a parancsban.  

A nyugdíjasok az elmúlt két évben karácsony tájékán kaptak Erzsébet-utalványt a kormánytól. Ezt a kormány afféle adománynak próbálja beállítani - valójában ez az összeg járna a nyugdíjasoknak, ha a kormány nem tervezné rendre alul az inflációt.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.