"A II. világháború óta először vetettek be idegmérget Európában"

Közös nyilatkozatban ítélte el Oroszországot az USA, Nagy-Britannia, Franciaország és Németország kormánya, jelentette a BBC. A négy ország közleménye szerint "a II. világháború óta először vetettek be idegmérget Európában".

A négy szövetséges Nagy-Britannia szuverenitása elleni támadásként értékeli ezt. A közlemény szerint "az egyetlen ésszerű magyarázat" csak az lehet, hogy Oroszország követte el idegméreggel a merényletet Szergej Szkripal orosz exkém ellen az angliai Salisburyben.

Az orosz akcióra és Putyin hallgatására válaszul Nagy-Britannia szerdán 23 orosz diplomata kiutasításáról döntött. Csütörtökön Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára is csatlakozott a tiltakozókhoz, és azt ígérte, hogy a katonai szövetség is lépéseket tesz Oroszország ellen. (Via BBC)


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.