A NATO is lépéseket tervez Oroszországgal szemben a kémgyilkosság miatt

külföld
2018 március 15., 12:59
comments 57

"Oroszország elmossa a béke és az agresszió közötti határt a Nagy-Britanniában idegméreggel elkövetett gyilkossági kísérlettel" - jelentette ki Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára, aki egyben azt ígérte, hogy a NATO is válaszlépéseket fog tenni Oroszországgal szemben.

A katonai szövetség létének egyik alapja az észak-atlanti szerződés ötödik cikkelye, a kollektív védelem elve, mely szerint ha a szövetség egyik tagját támadás éri, arra a szövetség minden tagja reagál. Stoltenberg pedig ilyen támadásnak értékeli azt, hogy Oroszország idegmérget vetett be a szövetség egyik országának területén. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt