Balog Zoltán saját keretéből adott milliókat az EDDA koncertjére, ahol aztán Pataky Attila az UFO-k helyett a kerítést áttörő, asszonyainkra és otthonunkra rontó ellenségekről beszélt

idióta rekordok
2018 március 16., 14:34
comments 179

Március elején írtunk arról, hogy az Emmi minisztere, Balog Zoltán a saját keretéből februárban hatmilliót forintot utalt Pataky Attiláéknak: az NKA honlapján elérhető adatok alapján P. MANAGEMENT Ipari, Kereskedelmi, Kulturális és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az összeget az „EDDA MŰVEK KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁBAN, ÉS A 33. DUPLA ALBUM KIADÁSÁRA" kapta. 

A hétvégén pedig le is ment a koncert, amiből egy részletet Harrach Tamás fideszes-KDNP-s képviselőjelölt közzé is tett Facebook-oldalán:

link Forrás

Azt látni rajta, hogy a máskor inkább földönkívüliekről beszélő Pataki most a kormány egyetlen programját nyomta le az Arénában összegyűlt embereknek: hogy vannak a barátok és az ellenségek, és az ellenségek azok, akik áttörik a kerítést, betörik az ajtót, az asszonyodat akarják, a házad, mindened. Ilyen egyszerű, mondta el Pataky, aki pár éve még arról beszélt, hogy Miamiban egy kávéház teraszán fejben kommunikált két űrlénnyel, ezután belekezdett a Nem kell félni kezdetű EDDA-számba. 

Pataky Attila nem először szólalt meg igazi fideszes értelmiségiként, egy korábbi koncertjén például arra hívta fel a figyelmet, hogy a liberális horda el akarja venni mindenünket, de nekünk NEM KELL FÉLNI, NEM KELL FÉLNI, CSAK BÁTRAN EGYMÁS KEZÉHEZ ÉRNI. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.