Balog Zoltán saját keretéből adott milliókat az EDDA koncertjére, ahol aztán Pataky Attila az UFO-k helyett a kerítést áttörő, asszonyainkra és otthonunkra rontó ellenségekről beszélt

idióta rekordok
2018 március 16., 14:34
comments 179

Március elején írtunk arról, hogy az Emmi minisztere, Balog Zoltán a saját keretéből februárban hatmilliót forintot utalt Pataky Attiláéknak: az NKA honlapján elérhető adatok alapján P. MANAGEMENT Ipari, Kereskedelmi, Kulturális és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az összeget az „EDDA MŰVEK KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁBAN, ÉS A 33. DUPLA ALBUM KIADÁSÁRA" kapta. 

A hétvégén pedig le is ment a koncert, amiből egy részletet Harrach Tamás fideszes-KDNP-s képviselőjelölt közzé is tett Facebook-oldalán:

Azt látni rajta, hogy a máskor inkább földönkívüliekről beszélő Pataki most a kormány egyetlen programját nyomta le az Arénában összegyűlt embereknek: hogy vannak a barátok és az ellenségek, és az ellenségek azok, akik áttörik a kerítést, betörik az ajtót, az asszonyodat akarják, a házad, mindened. Ilyen egyszerű, mondta el Pataky, aki pár éve még arról beszélt, hogy Miamiban egy kávéház teraszán fejben kommunikált két űrlénnyel, ezután belekezdett a Nem kell félni kezdetű EDDA-számba. 

Pataky Attila nem először szólalt meg igazi fideszes értelmiségiként, egy korábbi koncertjén például arra hívta fel a figyelmet, hogy a liberális horda el akarja venni mindenünket, de nekünk NEM KELL FÉLNI, NEM KELL FÉLNI, CSAK BÁTRAN EGYMÁS KEZÉHEZ ÉRNI. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt