Nem hiszed el, kit választottak meg elnöknek Kínában

Ellenszavazat és tartózkodás nélkül, 0-0-2970-es arányban választotta újra a parlament Kína elnökévé Hiszi Csin-pinget. Ugyanilyen elsöprő arányban szavazták meg azt is, hogy ő legyen a  Kínai Kommunista Párt Központi Katonai Bizottságának az elnöke is, azaz gyakorlatilag a hadsereg főparancsnoka. 

Emlékezetes, hogy az elnök a kínai demokratizálódásról ábrándozó Nyugatot megdöbbentve nemrég fogadtatta el azt az alkotmánymódosítást, ami értelmében mostantól korlátlan alkalommal újraválasztható, praktikusan élete végéig kvázi-diktátorként irányítva az országot. Az ezt szentesítő március 11-i szavazáson még volt 2 bátor ellenszavazó és 3 tartózkodó képviselő. Egy hét alatt nekik is megjött a józan eszük.

via MTI

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.