Nem hiszed el, kit választottak meg elnöknek Kínában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ellenszavazat és tartózkodás nélkül, 0-0-2970-es arányban választotta újra a parlament Kína elnökévé Hiszi Csin-pinget. Ugyanilyen elsöprő arányban szavazták meg azt is, hogy ő legyen a  Kínai Kommunista Párt Központi Katonai Bizottságának az elnöke is, azaz gyakorlatilag a hadsereg főparancsnoka. 

Emlékezetes, hogy az elnök a kínai demokratizálódásról ábrándozó Nyugatot megdöbbentve nemrég fogadtatta el azt az alkotmánymódosítást, ami értelmében mostantól korlátlan alkalommal újraválasztható, praktikusan élete végéig kvázi-diktátorként irányítva az országot. Az ezt szentesítő március 11-i szavazáson még volt 2 bátor ellenszavazó és 3 tartózkodó képviselő. Egy hét alatt nekik is megjött a józan eszük.

via MTI

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.