Putyin váratlanul kiment egy moszkvai ünnepségre, hogy megköszönje a győzelmét

külföld
2018 március 18., 20:13
comments 160

Nagy állami ünnepséget tartottak vasárnap este Moszkva belvárosában, a Manyezsnaja téren, a Krím-félsziget elfoglalásának 4. évfordulója alkalmából. 

Vlagyimir Putyin orosz elnök két koncert között váratlanul megjelent a színpadon, hogy megköszönje, hogy a vasárnapi elnökválasztáson ismét elnökké választották. 

Putyin váratlanul kiállt a Krímet ünneplő emberek elé a moszkvai éjszakában.
photo_camera Putyin váratlanul kiállt a Krímet ünneplő emberek elé a moszkvai éjszakában. Fotó: Alexei Druzhinin/Sputnik

"Köszönöm ezt az eredményt azoknak is, akik itt Moszkvában összegyűltek, és támogatóinknak az egész országban. Ebben az eredményben elismerését látom az elmúlt évek vívmányainak, amiket nagyon nehéz körülmények között értünk el. És látom a bizalmat és a reményt az emberekben, hogy továbbra is ugyanilyen keményen, ugyanilyen felelősségteljesen és még hatékonyabban fogunk dolgozni" - mondta többek között.

Putyin a szavazatok közel 75 százalékát szerezte meg a voksok felének összeszámlálása alapján. Másnak esélye sem volt a győzelemre, akinek meg esetleg lett volna, azt a hatóságok nem engedték elindulni. 

(Tassz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.