Putyin váratlanul kiment egy moszkvai ünnepségre, hogy megköszönje a győzelmét

Nagy állami ünnepséget tartottak vasárnap este Moszkva belvárosában, a Manyezsnaja téren, a Krím-félsziget elfoglalásának 4. évfordulója alkalmából. 

Vlagyimir Putyin orosz elnök két koncert között váratlanul megjelent a színpadon, hogy megköszönje, hogy a vasárnapi elnökválasztáson ismét elnökké választották. 

Putyin váratlanul kiállt a Krímet ünneplő emberek elé a moszkvai éjszakában.Fotó: Alexei Druzhinin/Sputnik

"Köszönöm ezt az eredményt azoknak is, akik itt Moszkvában összegyűltek, és támogatóinknak az egész országban. Ebben az eredményben elismerését látom az elmúlt évek vívmányainak, amiket nagyon nehéz körülmények között értünk el. És látom a bizalmat és a reményt az emberekben, hogy továbbra is ugyanilyen keményen, ugyanilyen felelősségteljesen és még hatékonyabban fogunk dolgozni" - mondta többek között.

Putyin a szavazatok közel 75 százalékát szerezte meg a voksok felének összeszámlálása alapján. Másnak esélye sem volt a győzelemre, akinek meg esetleg lett volna, azt a hatóságok nem engedték elindulni. 

(Tassz)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.