Putyin váratlanul kiment egy moszkvai ünnepségre, hogy megköszönje a győzelmét

Nagy állami ünnepséget tartottak vasárnap este Moszkva belvárosában, a Manyezsnaja téren, a Krím-félsziget elfoglalásának 4. évfordulója alkalmából. 

Vlagyimir Putyin orosz elnök két koncert között váratlanul megjelent a színpadon, hogy megköszönje, hogy a vasárnapi elnökválasztáson ismét elnökké választották. 

Putyin váratlanul kiállt a Krímet ünneplő emberek elé a moszkvai éjszakában.Fotó: Alexei Druzhinin/Sputnik

"Köszönöm ezt az eredményt azoknak is, akik itt Moszkvában összegyűltek, és támogatóinknak az egész országban. Ebben az eredményben elismerését látom az elmúlt évek vívmányainak, amiket nagyon nehéz körülmények között értünk el. És látom a bizalmat és a reményt az emberekben, hogy továbbra is ugyanilyen keményen, ugyanilyen felelősségteljesen és még hatékonyabban fogunk dolgozni" - mondta többek között.

Putyin a szavazatok közel 75 százalékát szerezte meg a voksok felének összeszámlálása alapján. Másnak esélye sem volt a győzelemre, akinek meg esetleg lett volna, azt a hatóságok nem engedték elindulni. 

(Tassz)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.