Jobbikos jelölt javára lép vissza az LMP Veszprémben

Az ATV kedd esti Egyenes beszéd című műsorában jelentette be az LMP elnökségi tagja, Ungár Péter, hogy

a Veszprém 2-es választókörzetében visszaléptetik jelöltjüket, Ságosdi Zoltánt, hogy a jobbikos Kepli Lajos javára. 

Ungár hozzátette: "a visszalépésért cserébe nem várnak semmit, ha más párt is hasonló gesztust tesz, azt megköszönik, de nyomasztani nem fognak ezzel az igénnyel senkit." Hétfő este egy M3-as melletti benzinkúton egyeztetett a két párt elnöke, hogy Ságosdi visszalépése szóba került a Vona-Szél kávézáson, Ungár nem beszélt. Ungár Péter az ellenzéki összefogásról elmondta, hogy

"19 nappal a választás előtt most már ennél komolyabb dolgokról kellene beszélni, nem erről a szappanoperáról, hanem például inkább a Kósa-botrányról."

Fotó: botost/444.hu

Korábban az LMP bejelentette: a budapesti 15-ös választókerületben induló Kassai Dániel visszalép a szocialista Kunhalmi Ágnes javára. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.