Jobbikos jelölt javára lép vissza az LMP Veszprémben

Az ATV kedd esti Egyenes beszéd című műsorában jelentette be az LMP elnökségi tagja, Ungár Péter, hogy

a Veszprém 2-es választókörzetében visszaléptetik jelöltjüket, Ságosdi Zoltánt, hogy a jobbikos Kepli Lajos javára. 

Ungár hozzátette: "a visszalépésért cserébe nem várnak semmit, ha más párt is hasonló gesztust tesz, azt megköszönik, de nyomasztani nem fognak ezzel az igénnyel senkit." Hétfő este egy M3-as melletti benzinkúton egyeztetett a két párt elnöke, hogy Ságosdi visszalépése szóba került a Vona-Szél kávézáson, Ungár nem beszélt. Ungár Péter az ellenzéki összefogásról elmondta, hogy

"19 nappal a választás előtt most már ennél komolyabb dolgokról kellene beszélni, nem erről a szappanoperáról, hanem például inkább a Kósa-botrányról."

Fotó: botost/444.hu

Korábban az LMP bejelentette: a budapesti 15-ös választókerületben induló Kassai Dániel visszalép a szocialista Kunhalmi Ágnes javára. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.