Jobbikos jelölt javára lép vissza az LMP Veszprémben

politika
2018 március 20., 17:54

Az ATV kedd esti Egyenes beszéd című műsorában jelentette be az LMP elnökségi tagja, Ungár Péter, hogy

a Veszprém 2-es választókörzetében visszaléptetik jelöltjüket, Ságosdi Zoltánt, hogy a jobbikos Kepli Lajos javára. 

Ungár hozzátette: "a visszalépésért cserébe nem várnak semmit, ha más párt is hasonló gesztust tesz, azt megköszönik, de nyomasztani nem fognak ezzel az igénnyel senkit." Hétfő este egy M3-as melletti benzinkúton egyeztetett a két párt elnöke, hogy Ságosdi visszalépése szóba került a Vona-Szél kávézáson, Ungár nem beszélt. Ungár Péter az ellenzéki összefogásról elmondta, hogy

"19 nappal a választás előtt most már ennél komolyabb dolgokról kellene beszélni, nem erről a szappanoperáról, hanem például inkább a Kósa-botrányról."

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Korábban az LMP bejelentette: a budapesti 15-ös választókerületben induló Kassai Dániel visszalép a szocialista Kunhalmi Ágnes javára. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.