Vágó Gábor bocsánatot kért, amiért részegnek nevezte Gyurcsányt

Ezúton is bocsánatot kérek tőle,ha bármikor is szóval, tettel vagy gondolattal megbántottam volna. Legyen ez akár a múltban, akár 2006-ban, legyen ez tegnap is”- jelentette ki a műsorban Vágó Gábor hétfő este az ATV-n

Vágó Gábor a baloldali ellenzéki pártok vasárnapi egyeztetése után utalgatott arra a 444-nek, hogy Gyurcsány Ferenc be volt állva a tárgyalások alatt : „Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom whiskeyvel.” Erre Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba bejelentették, hogy  beperlik Vágó Gábort.

 Vágó a műsorban arról beszélt, hogy elsősorban szellemi részegségre gondolt, mivel a DK vezetői szerinte egyszer azt üzenték, hogy nyitottak a Jobbikkal való tárgyalásra, aztán azt, hogy a tárgyalóasztalnál már mereven elzárkóznak ettől. Hozzátette, ezért kell bocsánatot kérnie, mert úgy érzi, ez az egyetlen módja annak, hogy együtt tudjanak működni, „és a bizalmi szint kialakuljon”. 

Később beszélt arról is, hogy a választókerületek felében szükség van együttműködésre az összes parlamenti párt között, és szükség van arra, hogy 6 millió ember elmenjen szavazni. A vasárnapi tárgyalás után az LMP és a Jobbik vezetői hétfőn egy benzinkúton tárgyaltak az autópálya mellett. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.