Vágó Gábor bocsánatot kért, amiért részegnek nevezte Gyurcsányt

2018 március 20., kedd 5:48
358

Ezúton is bocsánatot kérek tőle,ha bármikor is szóval, tettel vagy gondolattal megbántottam volna. Legyen ez akár a múltban, akár 2006-ban, legyen ez tegnap is”- jelentette ki a műsorban Vágó Gábor hétfő este az ATV-n

Vágó Gábor a baloldali ellenzéki pártok vasárnapi egyeztetése után utalgatott arra a 444-nek, hogy Gyurcsány Ferenc be volt állva a tárgyalások alatt : „Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom whiskeyvel.” Erre Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba bejelentették, hogy  beperlik Vágó Gábort.

 Vágó a műsorban arról beszélt, hogy elsősorban szellemi részegségre gondolt, mivel a DK vezetői szerinte egyszer azt üzenték, hogy nyitottak a Jobbikkal való tárgyalásra, aztán azt, hogy a tárgyalóasztalnál már mereven elzárkóznak ettől. Hozzátette, ezért kell bocsánatot kérnie, mert úgy érzi, ez az egyetlen módja annak, hogy együtt tudjanak működni, „és a bizalmi szint kialakuljon”. 

Később beszélt arról is, hogy a választókerületek felében szükség van együttműködésre az összes parlamenti párt között, és szükség van arra, hogy 6 millió ember elmenjen szavazni. A vasárnapi tárgyalás után az LMP és a Jobbik vezetői hétfőn egy benzinkúton tárgyaltak az autópálya mellett. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt