Az MLSZ 400 ezer forintra büntette a Fradit

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 400 ezer forintra büntette a Ferencvárost.

Az MLSZ az FTC-t a Puskás Akadémia elleni hazai találkozó miatt visszaesőként „mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, továbbá szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért” szankcionálta.

Pedig, mint írtuk, a múlt heti bajnoki mérkőzésen a ferencvárosi szurkolók gyakorlatilag kesztyűs kézzel bántak Orbán Viktorral és focicsapatával.

A Diósgyőrt fogadó Vasast szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának szidalmazásáért) 100 ezer forintra büntette a fegyelmi bizottság.

A Paks-Újpest meccsel kapcsolatban a házigazdát rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesítették. (via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.