Az MLSZ 400 ezer forintra büntette a Fradit

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 400 ezer forintra büntette a Ferencvárost.

Az MLSZ az FTC-t a Puskás Akadémia elleni hazai találkozó miatt visszaesőként „mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, továbbá szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért” szankcionálta.

Pedig, mint írtuk, a múlt heti bajnoki mérkőzésen a ferencvárosi szurkolók gyakorlatilag kesztyűs kézzel bántak Orbán Viktorral és focicsapatával.

A Diósgyőrt fogadó Vasast szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának szidalmazásáért) 100 ezer forintra büntette a fegyelmi bizottság.

A Paks-Újpest meccsel kapcsolatban a házigazdát rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesítették. (via MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.