Orbán: 2000 zsoldos dolgozik Magyarországon a kormány ellen

politika
2018 március 22., 12:14
comments 544

„Ennek a miniszterelnöki csúcsnak is a legfontosabb kérdése Magyarország szempontjából a bevándorlás” 

- köszön be videón Orbán Viktor arról a brüsszeli csúcsról, aminek napirendjén ez a téma csak érintőlegesen szerepel. Rögtön ezután számszerűsíti, hogy pontosan hány ellensége van Magyarországon.

„Azt már tudjuk, hiszen lelepleződtek, hogy Magyarországon 2000 zsoldos, egy egész zsoldos hadsereg dolgozik Soros Györgynek, s a magyar kormány ellenében.”

Az utóbbi napokban a Fidesz alaposan rákapcsolt: szerdán a kormány azt mondta, hogy a „Soros-szervezeteket be kell tiltani”, maga Orbán pedig arról, hogy a következő években a „Soros-birodalmat ki kell szorítani” Magyarországról. 

A kétezres számmal Orbán egy Magyar Idők-cikkre utal, ami szerint Tracie Ahern, a Soros Fund Managament volt pénzügyi vezetője állította ezt. Kovács Zoltán kormányszóvivőt meg is kérdezték arról, hogy ki ez a kétezer ember - azt válaszolta, szeretnék látni, hogy maguk az érintett szervezetek mit mondanak erről.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt