Orbán: 2000 zsoldos dolgozik Magyarországon a kormány ellen

politika
2018 március 22., 12:14
comments 541
link Forrás

„Ennek a miniszterelnöki csúcsnak is a legfontosabb kérdése Magyarország szempontjából a bevándorlás” 

- köszön be videón Orbán Viktor arról a brüsszeli csúcsról, aminek napirendjén ez a téma csak érintőlegesen szerepel. Rögtön ezután számszerűsíti, hogy pontosan hány ellensége van Magyarországon.

„Azt már tudjuk, hiszen lelepleződtek, hogy Magyarországon 2000 zsoldos, egy egész zsoldos hadsereg dolgozik Soros Györgynek, s a magyar kormány ellenében.”

Az utóbbi napokban a Fidesz alaposan rákapcsolt: szerdán a kormány azt mondta, hogy a „Soros-szervezeteket be kell tiltani”, maga Orbán pedig arról, hogy a következő években a „Soros-birodalmat ki kell szorítani” Magyarországról. 

A kétezres számmal Orbán egy Magyar Idők-cikkre utal, ami szerint Tracie Ahern, a Soros Fund Managament volt pénzügyi vezetője állította ezt. Kovács Zoltán kormányszóvivőt meg is kérdezték arról, hogy ki ez a kétezer ember - azt válaszolta, szeretnék látni, hogy maguk az érintett szervezetek mit mondanak erről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.