Orbán Viktor egyszerűen képtelen távol tartani magát az óvodásoktól a kampányban

bűnügy
2018 március 22., 05:57
comments 172

Orbán Viktor országjáró kampányturnéja során szerdán eljutott Bakonysárkányra is, ráadásul állítólag meglepetésszerűen. Kész szerencse, hogy a falu apraja-nagyját a miniszterelnök váratlan, nem tervezett látogatásától függetlenül is épp összeterelték, így a miniszterelnöknek itt is lehetősége volt cselekvőképtelen kiskorúakkal feldíszítenie környezetét:

Orbán a videóban arról beszél, hogy véletlenül tudta meg Czunyiné Bertalan Judittól, a Fidesz helyi jelöltjétől, hogy alapkőletétel van a bakonysárkányi óvodában, és mert "az óvoda egy fontos dolog", egyből le is csapott az alkalomra, hogy aranyos gyerekekkel körülvéve fényképezhessék.

De migránsozott-e?

1. Igen

2. Nem

3. Az óvodásoknak nincs szavazati joga.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt