Orbán Viktor egyszerűen képtelen távol tartani magát az óvodásoktól a kampányban

Orbán Viktor országjáró kampányturnéja során szerdán eljutott Bakonysárkányra is, ráadásul állítólag meglepetésszerűen. Kész szerencse, hogy a falu apraja-nagyját a miniszterelnök váratlan, nem tervezett látogatásától függetlenül is épp összeterelték, így a miniszterelnöknek itt is lehetősége volt cselekvőképtelen kiskorúakkal feldíszítenie környezetét:

Orbán a videóban arról beszél, hogy véletlenül tudta meg Czunyiné Bertalan Judittól, a Fidesz helyi jelöltjétől, hogy alapkőletétel van a bakonysárkányi óvodában, és mert "az óvoda egy fontos dolog", egyből le is csapott az alkalomra, hogy aranyos gyerekekkel körülvéve fényképezhessék.

De migránsozott-e?

1. Igen

2. Nem

3. Az óvodásoknak nincs szavazati joga.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.