A svéd rendőrség már vizsgálja Semjén vadászatát

bűnügy
2018 március 23., 16:07
comments 507

A már kanadai és afrikai vadászatokat emlegetve magyarázkodó Semjén Zsolt svédországi vadászbotrányában csütörtökön fordulatot hozott, hogy a legnagyobb svéd lapban azzal jelentkezett Niklas Jonsson, hogy feljelentést tesz a rendőrségen, mert az egyik képen felfedezte, hogy a miniszterelnök-helyettes az ő háziasított rénszarvasának tetemével pózolt.

Semjén Zsolt az egyik svédországi vadászaton pózol a döglött állattal.
photo_camera Semjén Zsolt az egyik svédországi vadászaton pózol a döglött állattal. Fotó: Hír Tv / MNO

Most a Norran nevű svéd lap azt írja, hogy az észak-svédországi Västerbotten rendőrségének sajtósa, Tina Häggmark közölte: feljelentés érkezett hozzájuk, előzetes, vizsgálati szakaszban van a nyomozás. A cikk szerint egyelőre a felvételek alapján nem tudják, hol és hogy történt az eset. Tina Häggmark azt mondta, jelenleg lopás ügyében vizsgálódnak, és lesznek az ügyben meghallgatások is. (Norran)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.