Jobb híján épületmakettet adott át a fideszes jelölt

2018 március 24., szombat 13:15
209

Elfogytak az átadnivalók. Pedig fideszesek képviselőjelöltek járják az országot, és avatnának mindent, ami elé ki lehet húzni egy szalagot. 

Az Orbán Viktor egészen sajátos dicsérete szerint az egyik legférfiasabb képviselő, Czunyiné dr. Bertalan Judit például Tárkányon jelentette be, hogy „a csapadék- és belvíz elvezetés régóta tartó nehéz problémáját oldotta meg a településen egy 150 millió forintos fejlesztés”.

Fotó: Czunyiné Bertalan Judit/Facebook

Íme az átadott fejlesztés:

Fotó: Czunyiné Bertalan Judit/Facebook

György István egy makettet adott át, amin látszik, hogyan néz ki majd valamikor az új „XXI. századi színvonalú" kőbányai szakrendelő. A makettet a régi szakrendelőben adták át. 

Fotó: György István/Facebook

Czerván György Tápiószecsőn, a díszkövön ünnepelte, hogy négy nappal később majd elkezdenek dolgozni a 31-es főút felújításán, 2800 méter hosszan.

Hogy mi kell ezekhez az óriási fejlesztésekhez? Azt az óvodásokat kétlábon járó kampányoszlopként elképzelő, emiatt már elmarasztalt Simonka György árulta el a tökéletes kampányvideójában:

Fotó: Simonka György/Facebook

Gelencsér Attila alapkövet tett le egy épület mellett, amelyben már folynak a munkálatok. Mosdóson egy új orvosi rendelő és védőnői szolgálatot alakítanak ki, a képviselő szerényen csak annyit írt, hogy „pályázati pénzből”, természetesen uniós támogatásról van szó.  

Fotó: Gelencsér Attila/Facebook

Arra nyilván mindenki kiváncsi, hogy mi kerül az alapkőletételeknél a földbe ásott időkapszulába. Egy másik ünnepi események kiderült, hogy természetesen a migránsokkal és Sorossal riogató Magyar Idők:

Fotó: Bányai Gábor/Facebook

Annyira elfogytak az átadandó dolgok, hogy a műfaj legnagyobb, Tállai András is csak egy ősszel már elkészült ravatalozót tudott felavatni:

Fotó: Tállai András/Facebook

És Hejőpapi új sportcsarnokát, aminek a műszaki átadása már szintén megvolt még januárban. Az eltelt két hónapban minden bizonnyal a tökéletes installációt késztítették:

Tállai András tornatermet avat Hejőpapin Fotó: Facebook

Így nem csoda, hogy egy kilátót is 9-en adnak már át:

Fotó: L. Simon László, Facebook

Ha pedig nincs mit átadni, akkor legfeljebb bekamuzzák, hogy már átadták, legyen az akár egy komplett uszoda

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt