Szájer József megfejtette, hogy Ficót valójában az buktatta meg, hogy támogatta a magyar kormány migrációs politikáját

Amit Orbán Viktor is pedzegetett már, azt Szájer József, a Fidesz európai arca egy ajkai választási fórumon ki is fejtett. Vagyis a Fidesz magyarázata szerint Robert Ficónak nem azért kellett távoznia a szlovák miniszterelnöki székből, mert hihetetlen botránnyá dagadt a szlovák kormány és az olasz maffia kapcsolatáról cikkező Jan Kuciak újságíró meggyilkolása. Hanem azért, mert Orbán Viktor oldalára állt a migráció elleni küzdelemben,

A Hír TV felvételének meghallgatása alapján a Fenyvesi Zoltán helyi fideszes jelölt mellett kampányoló Szájer szerint valami nagyon nagy összeesküvés van a háttérben, ami már a V4-ek együttműködését is kikezdi. 

„Sikerült megnyerni szövetségesnek a visegrádi országokat. Szinte valamennyiben lecserélték már azóta a miniszterelnököket. Legutóbb éppen Fico urat, aki persze egy szocialista, tehát nem a szívünk csücske, de a bevándorlás tekintetében kiállt mellettünk. És miért távolították őt el? Persze ürügyek mindenhol voltak, mint a szerencsétlen és tényleg felháborító eset tekintetében, ahol az újságírót meggyilkolták. Hogy ki, azt nem lehet tudni, afelől vizsgálat folyik. De a kormány már megbukott. Miért támadják Ficó urat, miért támadják Fenyvesi Zoltánt, miért támadnak engem? Mert mi kiállunk a bevándorlás mellett.”

A végén valószínűleg arra gondolt, hogy a bevándorlás ellen állnak ki, vagy valami ennél is nagyobb játék van a háttérben, ami miatt még Fenyvesi Zoltán is támadják a kormányfőbuktató erők. A Felvidéken mindez kicsit másként látszik. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.