Orbán Viktor Lázár Jánosnál pizsamapartizott

Lázár János egy újabb videóban büszkélkedett el azzal, hogy nála aludt a Szabadkára utazó miniszterelnök. 

A videó elejét Orbán Viktor rögtön egy olyan megállapítással kezdi, amibe az elmúlt nyolc év ellenére is nehéz lenne belekötni: „Huszonhatodika, hétfő. Tegnap huszonötödike volt.

A bevallottan keveset alvó Lázár János mellett a szokásosnál nem sokkal kipihentebbnek tűnő miniszterelnök elmondta, hogy kihasználták az estét, és felkészültek a szerdai kormányülésre. Majd azzal viccelődtek, hogy „kampányüzemmódban is zavartalanul működik Magyarország”.

A videó végén Lázár egy félszeg sziával köszönt el Orbántól, akit végig Elnök Úrnak szólított. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.