Napról napra a szemünk láttára fejlődik az ellenzéket gyalázó propaganda

2018 március 29., csütörtök 6:54
165

Óriási versenyben van a hivatalos és nem hivatalos kormányprogapanda a valóság ellen vívott totális háborúban, de az utóbbi lépéselőnybe került.

Olvasónk küldte a Debrecenben, Kósa Lajos városában terjeszett szórólapot, amiről valahogy lemaradt, hogy ki készítette. Valójában már nem is szórólap, hanem a szállodákban használt Ne zavarjanak mintájára készült. Hasznos, praktikus, kinek ne kellene ilyen otthon a kilincsre?

Az alufóliás kép egyébként valódi, nem photoshop. A DK-s Varga Zoltán ebben szólalt fel a Soros-terv elleni fellépésről szóló debreceni közgyűlésen, azt kérdezve szed-e tudatmódosító szereket a miniszterelnök, és megszavazzák-e a marslakók kitiltását is. Papp László polgármester azt válaszolta, Varga nem tiszteli a közgyűlést. Varga neki is felajánlott egy alufóliasisakot. A közgyűlés pedig simán megszavazta „a bevándorlásszervező Soros-szervezetek elutasításáról szóló határozati javaslatot”. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt