Szél Bernadettnél betelt a pohár, feljelenti Kövér Lászlót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ezúttal sem jelentek meg a kormánypárti képviselők a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, így az megint határozatképtelen volt - írja az mno.hu. Ez már a negyedik alkalom, hogy ellehetetlenítik a bizottság munkáját. Kedden jelentette be az MSZP-s Molnár Zsolt, hogy összehívta a bizottságot csütörtök reggelre. Az elnök több ügyet is szeretett volna megvitatni, köztük a sajtóban megjelent pénzmosási esetet, az FBI magyar állampolgárokkal szembeni nyomozását, továbbá a Magyarországról kiutasított orosz diplomata ügyét

Szél Bernadett, az LMP társelnöke az ülés elején azt mondta: betelt a pohár, feljelenti Kövér László házelnököt, akinek kötelessége lenne betartatni a törvényeket és a házszabályt, de nem teszi. „Elég abból, hogy bohóckodnak, gyáván elfutnak! Gyávaság, Fidesz a neved!” – mondta Szél. Párttársa, Demeter Márta a szolgálatok vezetőit is figyelmeztette, hogy tájékoztatási kötelezettségük van, akár határozatképes az ülés, akár nem, és ha ennek nem tesznek eleget, bírói úton fogják kikényszeríteni a válaszokat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.