Szél Bernadettnél betelt a pohár, feljelenti Kövér Lászlót

2018 március 29., csütörtök 7:32
371

Ezúttal sem jelentek meg a kormánypárti képviselők a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, így az megint határozatképtelen volt - írja az mno.hu. Ez már a negyedik alkalom, hogy ellehetetlenítik a bizottság munkáját. Kedden jelentette be az MSZP-s Molnár Zsolt, hogy összehívta a bizottságot csütörtök reggelre. Az elnök több ügyet is szeretett volna megvitatni, köztük a sajtóban megjelent pénzmosási esetet, az FBI magyar állampolgárokkal szembeni nyomozását, továbbá a Magyarországról kiutasított orosz diplomata ügyét.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke az ülés elején azt mondta: betelt a pohár, feljelenti Kövér László házelnököt, akinek kötelessége lenne betartatni a törvényeket és a házszabályt, de nem teszi. „Elég abból, hogy bohóckodnak, gyáván elfutnak! Gyávaság, Fidesz a neved!” – mondta Szél. Párttársa, Demeter Márta a szolgálatok vezetőit is figyelmeztette, hogy tájékoztatási kötelezettségük van, akár határozatképes az ülés, akár nem, és ha ennek nem tesznek eleget, bírói úton fogják kikényszeríteni a válaszokat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt