Adjon már valaki a Miniszterelnök Úrnak egy kis borókabogyót, mert nem talált otthon

gasztronómia
2018 április 01., 04:50

Meccsnézés közben nem lehet fotózni Orbán Viktort, de a sonkafőzési tippjeit megosztotta a nagyközönséggel legújabb videójában. 

Nem tudjuk, melyik birtokon készült a felvétel, aminek egy kis részlete felvillan a háttérben:

Orbán 8-10 migránsozás közben előzetesen azt mondta az egyik interjújában, hogy szombat dálután kezdi el főzni a sonkát, alig várja már, hogy vége legyen a böjtnek és vasárnap ehessen belőle. 

Mindene neki sem lehet otthon, borókabogyóból például kifogyott:

Az egyik legfontosabb tanácsa az volt, hogy órákon keresztül őrizzük és figyeljük, mert az jót tesz neki (a sonkáról van szó):

4-5-6 órás főzésről beszélt. Ehhez képest Orbán Viktor délután ötkor már a felcsúti stadionban volt, de nem a kötényben, hanem az új, narancssárga pufimellényben. Amit lefotóztunk, de aztán kivezettek minket a stadionból. 

Balra Orbán Viktor, mellette apja, Orbán Győző, jobb szélen ifj. Orbán Győző (aki korábban azt mondta, a labdajáték nem sport, a focit még tévében sem nézi, nemhogy élőben) a miniszterelnök háza mellé, a saját klubjának épített stadionban 2018. március 31-én.
photo_camera Fotó: botost/444.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.