Adjon már valaki a Miniszterelnök Úrnak egy kis borókabogyót, mert nem talált otthon

Meccsnézés közben nem lehet fotózni Orbán Viktort, de a sonkafőzési tippjeit megosztotta a nagyközönséggel legújabb videójában. 

Nem tudjuk, melyik birtokon készült a felvétel, aminek egy kis részlete felvillan a háttérben:

Orbán 8-10 migránsozás közben előzetesen azt mondta az egyik interjújában, hogy szombat dálután kezdi el főzni a sonkát, alig várja már, hogy vége legyen a böjtnek és vasárnap ehessen belőle. 

Mindene neki sem lehet otthon, borókabogyóból például kifogyott:

Az egyik legfontosabb tanácsa az volt, hogy órákon keresztül őrizzük és figyeljük, mert az jót tesz neki (a sonkáról van szó):

4-5-6 órás főzésről beszélt. Ehhez képest Orbán Viktor délután ötkor már a felcsúti stadionban volt, de nem a kötényben, hanem az új, narancssárga pufimellényben. Amit lefotóztunk, de aztán kivezettek minket a stadionból. 

Fotó: botost/444.hu

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.