Rogán miniszter a Four Seasons-ben költötte el az ünnepi ebédet

ÉLET
2018 április 01., 11:24
comments 278

Míg Orbán Viktor ingujjat feltűrve saját maga főzte és fűszerezte órákon át az ünnepi sonkát, hogy időben kiérjen a délutáni rangadóra, addig a kampány végére alaposan kifacsart Rogán miniszter nem bajlódott a részletekkel, és a Gresham Palota Four Seasons szállodájának éttermében, a Kollázsban költött el egy ünnepi ebédet vasárnap. Olvasónk szerint miniszter és családja egy nyolc fős asztalt ültek körül. Az ünnepi brunch ára egyébként 18 900 forint egy felnőtt, és 9500 forint egy gyerek számára, plusz szervízdíj.

photo_camera Fotó: Olvasónk / 444
photo_camera Fotó: Olvasónk / 444
photo_camera Fotó: Olvasónk / 444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.