Így még tuti senki sem erőszakolta meg az Omega Lénáját

MŰVÉSZET
2018 április 04., 10:23
comments 35

Hol van már az az időszak, amikor egy online politikai dal egy eredeti hangsávra jól-rosszul ráénekelt szöveget jelentett! A Karthago-féle Requiem több, mint egymillió megtekintést elérő átiratával berobbanó, NER-kritikus kommentelőcsoport új műve abszolúte dekonstruálja az Omega Lénáját.

Van itt minden, a sátáni-alteros kislányhangú énektől a saját készítésű, depressziós zenei alapig, amit libabőröztetően ellenpontoz Orbán Viktor archív szónoklása, illetve a mindezt megtámogató vizuál.

A dal főszereplője Vlagymir Putyin, az atomenergia és Tolna megye:

Hull a hó
Fú a szél
Vlagyimir lóvéról mesél 

Hallgatom, a Roszatom a jó atom
Akkor még várt s a teába csak cukrot pakolt 

Az volt a tél
Szörnyű szél
Vlagyimir legendát mesél
Hallgatom: Tolna eltűnt egy hajnalon
Többé nem várt, s a lóvé már az offshore-on

link Forrás

A végeredmény egy szürreális-politikai összművészeti alkotás, úgyhogy hálát adhatunk a Teremtőnek a gusztustalan kampányért, ami ilyeneket hoz ki a gyanútlan állapolgárokból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.