A hvg.hu szerint lemondott Zacher Gábor, az orvos viszont állítja, ő ilyenről nem tud

Egészségügy
2018 április 04., 08:20
comments 115

Felkínálták a lemondást a Honvédkórház sürgősségi osztályát eddig vezető Zacher Gábornak, aki az ajánlatot elfogadta - tudta meg a hvg.hu.

Az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban került a hírekbe a Honvédkórház, januárban egy haldokló férfit várattak fél napot, legutóbb pedig egy vérmérgezés gyanújával beutalt beteget küldtek haza a sürgősségiről, az idős nő másnap meghalt. Az áldozat háziorvosa „No go Zóna Budapesten” címmel írt nyílt levelet a Honvédkórház vezetőjének, Dr. Tamás Róbert orvos dandártábornoknak. 

Frissítés: A zoom.hu azt írja, telefonon elérték Zacher Gábort, aki 

azt mondta, ő ilyenről nem tud, nem mondott le, továbbra is ő vezeti a Honvédkórház sürgősségi osztályát.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.