A világ legnagyobb alapkezelőjének magyarországi vezetője ugyanolyan állami kitüntetést kapott, mint Bayer Zsolt

politika
2018 április 05., 10:09

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter átadta a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést Melanie Jane Seymournak, a BlackRock Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.

photo_camera Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

A világ legnagyobb alapkezelőjének magyarországi vezetője tehát ugyanazt a kitüntetést érdemelte ki, mint az ellenfeleit faszszopózó és patkányozó, egy izraeli magán-titkosszolgálati cég kémkedése nyomán „oknyomozó cikkeket” író Bayer Zsolt két éve.

Mindenki annyit tesz hozzá ehhez az országhoz, amennyit tud.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.