Újbudán szórólapon terjesztik, hogy már Molnár Gyula MSZP-elnök is az iszlám híve

elmebaj
2018 április 06., 08:10
comments 173

Nem csitul a totális háború a valóság ellen. Miután egy olvasónk megírta, hogy az „Iszlám Állam lakáskereső szórólapjaihoz” hasonló szórólappal kampányolnak az Orbán család ügyvédjének DK-s kihívója ellen, most egy másik olvasónk megírta, hogy a 11. kerületi otthonuk postaládájába ez a szórólap érkezett:

photo_camera Fotó: olvasónk

A szórólapon természetesen most sincs megjelölve, hogy kitől származik, mindenesetre az üzenete egybecseng a Fidesz egyetlen üzenetével. Persze a feltüntetett „Iszlám Magyarországi Egyháza” sem létezik, ahogy – Vona Gáborhoz hasonlóan – Molnár Gyula MSZP-elnök, a Budapest 18-as választókerület legesélyesebb baloldali jelöltje sem lett muszlim.

Újbudán és Budafokon egyébként a fideszes induló Németh Zsolt, Pintér Attila, a Felcsút edzője is őt támogatja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.