Az „ISIS lakáskereső szórólapjaihoz” hasonló szórólappal kampányolnak az Orbán család ügyvédjének kihívója ellen

2018 április 5., csütörtök 8:06
153

Olvasónk küldte ezt a képet, amin látszik, hogy a DK-s Oláh Lajos ellen hasonlóan dizájnolt szórólappal kampányolnak, mint amilyeneken az „ISIS lakást keres”, és amik miatt már vizsgálódik a rendőrség.

Fotó: olvasónk

Oláh Lajos a közvélemény-kutatások szerint a budapesti 5-ös választókerületben a legesélyesebb ellenzéki jelölt, dr. Bajkai István, az Orbán család ügyvédjének kihívója.  Bajkait hetek óta orrba-szájba tolja a fideszes média, de olvasónk fotói alapján még többről van szó.

Mint írja, az egyik legújabb Oláh Lajos-ellenes szórólap szerdán került a postaládájába, pont a Körúti Korzó aktuális számával együtt. „A szórólap és az újság egy oldala gyakorlatilag ugyanaz. Egy-két szó máshol van, de tartalom, kép és formázási stílus ugyanaz” – írta.

Jobbra az Oláh Lajosról szóló oldal és rajta a hasonló szórólap Fotó: olvasónk

Maga a „közéleti lap” két dologról szól: továbbra is Bajkai Istvánról és a migránsokról. Természetesen nem a Fidesz adja ki:

Fotó: olvasónk

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt