Az „ISIS lakáskereső szórólapjaihoz” hasonló szórólappal kampányolnak az Orbán család ügyvédjének kihívója ellen

POLITIKA
2018 április 05., 08:06

Olvasónk küldte ezt a képet, amin látszik, hogy a DK-s Oláh Lajos ellen hasonlóan dizájnolt szórólappal kampányolnak, mint amilyeneken az „ISIS lakást keres”, és amik miatt már vizsgálódik a rendőrség.

photo_camera Fotó: olvasónk

Oláh Lajos a közvélemény-kutatások szerint a budapesti 5-ös választókerületben a legesélyesebb ellenzéki jelölt, dr. Bajkai István, az Orbán család ügyvédjének kihívója.  Bajkait hetek óta orrba-szájba tolja a fideszes média, de olvasónk fotói alapján még többről van szó.

Mint írja, az egyik legújabb Oláh Lajos-ellenes szórólap szerdán került a postaládájába, pont a Körúti Korzó aktuális számával együtt. „A szórólap és az újság egy oldala gyakorlatilag ugyanaz. Egy-két szó máshol van, de tartalom, kép és formázási stílus ugyanaz” – írta.

photo_camera Jobbra az Oláh Lajosról szóló oldal és rajta a hasonló szórólap Fotó: olvasónk

Maga a „közéleti lap” két dologról szól: továbbra is Bajkai Istvánról és a migránsokról. Természetesen nem a Fidesz adja ki:

photo_camera Fotó: olvasónk
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.