Orbán Ráhel és a kapatos kukás is felbukkant a kampány utolsó napján

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Orbán Viktor és közösségi médiás csapata egész nap 200 százalékon pörgött. Láthattuk, ahogy személyesen hívogatja telefonon a reménybeli szavazókat és ahogy a tulajdon két kezével kézbesít egy levelet, de a kampány legjobb pillanataira is visszatekinthettünk.

Előjött például Ferenc József, a kukás, aki ivott egy kicsit.

Az estét pedig Dalszerző Ákos úr születésnapi koncertjével zárta a miniszterelnök, akinek oldalán feltűnt a magyar turizmus nagyasszonya, Orbán Ráhel is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.