A fideszes Szabó Zsolt úgy behúzta Hatvant, mintha egy fillér nem lenne a belize-i cége számláján

Szabó Zsolt fideszes államtitkár, a hevesi város volt polgármestere minden különösebb gond nélkül hozta a győzelmet Hatvanban: csaknem kétszer annyi szavazatott szerzett, mint a második helyezett jobbikos jelölt, Sneider Tamás. A Hatvanban induló  pártok között egyébként az olyan ismert pártok képviselői mellett, mint az MSZP, az LMP vagy a Momentum, olyan csodapártok képviselői is indultak, mint a 

  • Medete Párt (Földi Dániel Jenő, 7 db szavazat), 
  • Rend Párt (Jambrik Gézáné, 8 db szavazat), 
  • Lendülettel (Bakos János Ignác, 10 db szavazat), 
  • KÖSSZ (Galcsik Zsanett, 11 db szavazat), 
  • Közös Nevező (Marinka-Gonda Lilla, 15 db szavazat), 
  • Iránytű (Forgó Miklós, 17 db szavazat).

Mindez a szavazatok 98,91 százalékos feldolgozottsága mellett.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.