Hadházy Ákos körzetében sem húzták le az átjelentkezős szavazólapokról a visszalépett jelölteket

POLITIKA
2018 április 08., 19:19
comments 92

Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője az utolsó pillanatban lépett vissza a Tolna megyei 1. szavazókörzetben az LMP-s Hadházy Ákos javára, ennek ellenére a többi, momentumos és kamupártos jelölttel együtt szerepelt a Zuglóba átjelentkezett olvasónk szavazólapján.

photo_camera Fotó: olvasónk

A kerületet 2014-ben a fideszes Horváth István nyerte 41,8 százalékkal, most az átszavazásokkal Hadházy szoronghatja meg őt, a jobbikos Szabó Balázs Györgynek kevesebb esélyt jósoltak.

Szabálytalan szavazólapokat láttak már többek közt a budapesti 1. szavazókörzetben, de még Rómában is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.