Egy napod van, hogy szólj, ha jogsértést, csalást tapasztaltál a választáson

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A vasárnapi országgyűlési választással kapcsolatban egyre több a kérdés, sok választókerületben furcsa dolgok történtek, a DK és a Jobbik is választási csalást sejt, az LMP pedig teljes körű újraszámlálást szeretne.

A Társaság a Szabadságjogokért mintakifogásokat készített abban a 3 ügycsoportban, amiben leggyakrabban fordultak hozzájuk a szavazáson tapasztalt jogsértések miatt. A kifogásokat emailben lehet benyújtani április 11. szerda 16 óráig az illetékes választási bizottságnak.

A kifogások kitöltése 15-30 percet vesz igénybe – írja a TASZ.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.