Mirkóczki Ádám szerint Vona nyomába se fognak érni, akik máris a helyén marakodnak

A Jobbik szóvivője Vona Gábor lemondása után az ATV Híradónak arról beszélt, hogy ő biztosan tudja, hogy Vonának milyen szerepe volt a Jobbik életében, sikereiben, kudarcaiban, de szerinte ez semmiképp sem egyszemélyes felelősség. Mirkóczki Ádám hozzátette: „Akik most tort ülnek az ő döntése fölött, a helyén már előre marakodnak, eljön az idő, amikor rá fognak jönni, hogy nyomába se fognak érni Vona Gábornak”.

Mirkóczki biztos abban, hogy a többség nem akarja elfogadni Vona döntését, szerinte akik nem értettek egyet a néppárti folyamattal, kisebbségben vannak.

Közben a néppárti fordulatban kevésbé érdekelt Novák Előd, akit két éve pont Vona távolított el az elnökségből és a frakcióból, a Facebookon korrekt, férfias vállalásnak nevezte, hogy Vona visszavonul. Még őt is meglepte, hogy a pártelnök a listás mandátumáról is lemondott. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.