Budapest is feltűnik a leggyorsabban dráguló városok listáján

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Budapest lett az ötödik azon a listán, ami azokat a városokat sorolja fel, ahol a leggyorsabban nőnek az ingatlanárak. Budapesten 2017-ben 15,5 százalékos volt a növekedés.

A magyar fővárost a listán Vancouver (16 százalék), Reykjavík (16,6), Izmir (18,5) és Berlin (20,5) előzi.

A berlini ingatlanpiacot elsősorban a város népességének folyamatos növekedése hajtja, na meg az, hogy a biztonságos és pezsgő európai nagyvárosban még mindig nagyon alacsonyak az ingatlanárak a londoni, New York-i, párizsi vagy római kínálathoz képest.

Budapest Hongkongot, Hamburgot, Münchent, Rotterdamot és Frankfurtot előzi meg. (Guardian, Mansionglobal)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.