Budapest is feltűnik a leggyorsabban dráguló városok listáján

Budapest lett az ötödik azon a listán, ami azokat a városokat sorolja fel, ahol a leggyorsabban nőnek az ingatlanárak. Budapesten 2017-ben 15,5 százalékos volt a növekedés.

A magyar fővárost a listán Vancouver (16 százalék), Reykjavík (16,6), Izmir (18,5) és Berlin (20,5) előzi.

A berlini ingatlanpiacot elsősorban a város népességének folyamatos növekedése hajtja, na meg az, hogy a biztonságos és pezsgő európai nagyvárosban még mindig nagyon alacsonyak az ingatlanárak a londoni, New York-i, párizsi vagy római kínálathoz képest.

Budapest Hongkongot, Hamburgot, Münchent, Rotterdamot és Frankfurtot előzi meg. (Guardian, Mansionglobal)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.