Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz a hétvégén Budapesten

Budapest
2018 április 12., 14:16
comments 57

Forgalmi változások lesznek Budapesten szombaton és vasárnap futóverseny miatt, ezek többek közt a margitszigeti központi utat, az Árpád hidat, a Margit hidat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai és a pesti alsó rakpartot érintik – közölte a Budapest Sportiroda.

A 33. Vivicittá Városvédő futás miatt szombaton lezárják a margitszigeti központi utat 6 és 17 óra között. Emellett a nap folyamán forgalmi változásokra lehet számítani az Árpád hídon, a Népfürdő utcában, a Jászai Mari téren, a pesti alsó rakparton a Széchényi István tér és a Népfürdő utca között, illetve a Margit hídon 14:50 és 16 óra között.

A 30. Telekom Vivicittá városvédő futás 2015. április 19-én.
photo_camera A 30. Telekom Vivicittá városvédő futás 2015. április 19-én. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

Vasárnap is forgalmi változások lesznek a futóverseny miatt, szintén lezárják a margitszigeti központi utat, ahol a rajt-cél helyszínt alakítják ki, 6 és 17 óra között. Ezenkívül forgalmi változásokra kell számítani a Margit hídon, a Széchényi István téren, a Lánchídon, az Alagút utcában, az Attila úton, a Fő utcában, a Bem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Műegyetem rakparton, a Szabadság hídon, a Fővám téren, a Jászai Mari téren és az Újpesti rakparton 8:50 és 14:30 között.

Ezenkívül lezárják a budai alsó rakpartot az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között 7 óra és 10:30 között, valamint a pesti alsó rakpartot teljes egészében 7 és 14 óra között.

Miután a futók elhaladtak, az egyes útszakaszokat fokozatosan megnyitják. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.