A kormány politológusa mindenkit megnyugtat: csak a szombaton felvonuló sorosisták megfigyelésére szolgálnak a frissen kihelyezett kamerák

elmebaj
2018 április 13., 07:24

Csütörtökön a rendőrség látványos tüntetőmegfigyelő tornyot épített a Szalay utca és a Kossuth tér sarkára, ami több másik felszerelt kamerával együtt arra szolgálhat, hogy rögzítse a szombati tüntetés résztvevőit és az esetleges szabálysértéseket. 

Kiszelly Zoltán, a Századvég politológusa ennél is több információval rendelkezik a rendőrségi kamerákkal kapcsolatban, amiket a Facebbok-oldalán osztott meg:

„Mindenki nyugodjon meg!

A holnapi tüntetés biztonsági óvintézkedései csak a Soros-hálózat várható "szokásos" provokációinak rögzítését, és az esetleges provokatőrök jobb azonosítását szolgálják.

Van ennek preventív hatása is, hiszen így a provokatőrök nagyobb eséllyel buknak le, és meggondolják, hogy MAJDAN-t, vagy Hamburgot (álarcos zavargások a tavalyi G20-csúcs idején) csináljanak-e Budapestből.

MINDANNYIUNK ÉRDEKÉBEN!”

Kiszelly Zoltán, a Századvég politológusa a liberalizmusról hadovál az Index szerkesztősége előtti udvaron
photo_camera Kiszelly Zoltán, a Századvég politológusa a liberalizmusról beszél az Index szerkesztősége előtti udvaron Fotó: Médiaklikk/MTVA

A politológus korábbi nagy megfejtései:

  • „Nem a szabadsággal van a baj, hanem hogyha már az emberek jogait már a homoszexuális kisebbségnek meg mindenkinek a jogait kit... akkor jöhetnek az állatok. Vagy a növények. Azoknak is adjunk jogokat.
  • A Blaha Lujza téri karácsonyi ételosztás, csak egy liberális beetetés.
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.