Most már tényleg csak a halak hiányoznak a Volánbuszok ablakából

Szily László kollégám már januárban megítélte a hungarikumságot a Volánbusz járatain már-már szolgáltatásnak tekinthető jelenséget, a busz ablakának üvegrétegei között hullámzó, felgyülemlett esővizet.

Szerencsére nem minden jó dolog tűnik el a világból! A víz már csak víz marad, amit nem szigetelnek le rendesen, oda beszivárog. A Volán járatainak ablaka pedig ezek szerint egy ilyen, nem szigetelt hely, mert most, a szikrázó tavaszi napsütésben is élvezhetik az utasok a víz hullámzását:

Innen már valóban csak egy lépés lenne halakat is telepíteni a buszok ablakába, hogy az utazók ne csak a hullámokban gyönyörködhessenek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.