Most már tényleg csak a halak hiányoznak a Volánbuszok ablakából

ÉLET
2018 április 15., 08:07

Szily László kollégám már januárban megítélte a hungarikumságot a Volánbusz járatain már-már szolgáltatásnak tekinthető jelenséget, a busz ablakának üvegrétegei között hullámzó, felgyülemlett esővizet.

Szerencsére nem minden jó dolog tűnik el a világból! A víz már csak víz marad, amit nem szigetelnek le rendesen, oda beszivárog. A Volán járatainak ablaka pedig ezek szerint egy ilyen, nem szigetelt hely, mert most, a szikrázó tavaszi napsütésben is élvezhetik az utasok a víz hullámzását:

link Forrás

Innen már valóban csak egy lépés lenne halakat is telepíteni a buszok ablakába, hogy az utazók ne csak a hullámokban gyönyörködhessenek.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.