Igazi hungarikummá vált a Volánbusz járatain az ablak két rétege között hullámzó víz

Olvasónk, Cs. egy távolsági Volánbusz-járaton igazán látványos jelenségre figyelt fel, amiről minőségi videófelvételt készített:

A becsorgó víztől lávalámpa-hatásúvá váló tömegközlekedési járműablak nem ritka jelenség: legutóbb 2017. júliusában írtam cikket a tüneményről, akkor is egy Volánbusz-járat volt érintett:

Adja magát, hogy a lapos akváriummá transzformálódó ablakba érdemes lenne valamilyen víziállatot telepíteni. A magyar természetes vizek gyakori lakói közül szóba jöhetne a víziskorpió, az orvosi pióca, a nadály, aszitakötőlárva és az intim betét is.

A növények és gombák bezzeg nem olyan élhetetlenek, hogy az embernek kelljen őket betelepíteni a Volánbusz járműveibe. Ők Magyarországon rendszeresen odanőnek, bármilyen külső segítség nélkül is:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.