Hadházy Ákos garázdaság miatt feljelentette Sallai Róbert Benedeket

POLITIKA
2018 április 16., 18:48
comments 260

Az LMP egyik szombat délelőtti etikai bizottsági ülésén Sallai Róbert Benedek fellökte Hadházy Ákost. A párt társelnöke a radiátornak esett, beverte a fejét, és elájult, mentőt kellett hívni hozzá. A párt nem sokkal később jelezte, hogy Sallai ellen eljárást kezdeményeztek, mind az LMP-n belül, mind az LMP-n kívül. Szél Bernadett pedig távozásra szólította fel a politikust.

Hadházy Ákos hétfőn a Hír Tv Egyenesen című műsorában azt mondta, rendőrségi vizsgálat fogja eldönteni, mi történt pontosan, mert tettleges becsületsértés és garázdaság miatt rendőrségi feljelentést tett.

Hozzátette, az incidens után végül saját felelősségére távozott a kórházból, de már jól van. Szerinte nagyon gyorsan történt minden, de Sallai meg akarta ütni, ezt megakadályozták, és ezért lökte le végül a székéről, de ennél részletesebben nem beszélt az esetről.

Sallai vasárnap egy hosszú Facebook-posztban kommentálta az incidenst, meg úgy általánosságban leírta a véleményét az LMP-ről. (Hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt