Hadházy Ákos garázdaság miatt feljelentette Sallai Róbert Benedeket

POLITIKA
2018 április 16., 18:48
comments 260

Az LMP egyik szombat délelőtti etikai bizottsági ülésén Sallai Róbert Benedek fellökte Hadházy Ákost. A párt társelnöke a radiátornak esett, beverte a fejét, és elájult, mentőt kellett hívni hozzá. A párt nem sokkal később jelezte, hogy Sallai ellen eljárást kezdeményeztek, mind az LMP-n belül, mind az LMP-n kívül. Szél Bernadett pedig távozásra szólította fel a politikust.

Hadházy Ákos hétfőn a Hír Tv Egyenesen című műsorában azt mondta, rendőrségi vizsgálat fogja eldönteni, mi történt pontosan, mert tettleges becsületsértés és garázdaság miatt rendőrségi feljelentést tett.

Hozzátette, az incidens után végül saját felelősségére távozott a kórházból, de már jól van. Szerinte nagyon gyorsan történt minden, de Sallai meg akarta ütni, ezt megakadályozták, és ezért lökte le végül a székéről, de ennél részletesebben nem beszélt az esetről.

Sallai vasárnap egy hosszú Facebook-posztban kommentálta az incidenst, meg úgy általánosságban leírta a véleményét az LMP-ről. (Hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.