Kirúgták Veiszer Alindát a Hír TV-ből

Média
2018 április 18., 12:19
comments 193

Sorra érkeznek a hírek a Hír TV leépítéseiről, kirúgott munkatársakról. Most kiderült, hogy Veiszer Alinda is köztük van.

„Még csak haragban sem váltunk el, még az ajtót sem csaptam rájuk, igazából korrektül intézik az egészet”

-nyilatkozta az Indexnek Veiszer, aki korábban a köztévén vezetett kulturális beszélgetéseket, 2015-től pedig Alinda címmel kapott műsort a HírTV-n. Ide főleg művészeket és civileket hívott, a hangvétel általában elég személyes volt, de politikai kérdések is szóba kerültek.

A műsorvezető a 444-nek azt mondta, hogy 

a nézettsége kifejezetten magas volt, és erre nagyon büszke. 

Április 30-ig lesz állásban a Hír TV-nél.

Cikkünk megjelenése után azt írta ki a Facebookra, hogy „amikor elhívtak erre a csatornára, nem ígértek többet. Pontosan három évadot. Én pedig kivételes lehetőségnek éltem meg, hogy már nem kezdőként, de még fiatalon műsort készíthetek olyan témákról, olyan emberekkel, akik és amik érdekelnek. Imádtam ezt a három évet.” 

Kedden bejelentették, hogy a médiabirodalmát leépítő Simicska Lajos tévéjétől elküldik D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztőt és Szöllősi Györgyi műsorvezetőt. A Kreatív pedig arról írt, hogy megszűnnek a Lapzárta és a Newsroom című hírháttér-műsorok, míg a Főszerkesztők Klubja és a Csörte valamilyen más formában működnek tovább.

A 444 információi szerint Tarr Péter műsorokért felelős vezérigazgató-helyettes maga akart távozni, de a csatorna menedzsmentje nem fogadta el a felmondását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt