A Time szerint jelenleg ennek a 100 embernek van a legnagyobb hatása a világra

Ide kattintva lehet megnézni, ki az a 100 ember a politikusoktól a sportolókon, színészeken és zenészeken át a művészekig. Azok kerültek rá, akiknek a magazin szerint most jött el az idejük.

A lista elég megosztó, legalábbis ha azt vesszük alapul, hogy egyszerre van rajta Hszi Csin-ping kínai elnök és a Stranger Thingsből ismert, 14 éves Millie Bobby Brown is.

De ráfért (a teljesség igénye nélkül) Donald Trump, Kim Dzsongun, Nicole Kidman, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Harry herceg, Jeff Bezos, Roger Federer, Jennifer Lopez, Hugh Jackman, Gal Gadot, Jimm Kimmel, Sadiq Khan, Robert Mueller, Jeff Sessions és Abe Sinzó is. Sőt, még Rihanna és Kesha is. Sem Orbán Viktor, sem Fekete-Győr András nem szerepel a listán. (Time)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.