Elengedik az őrizetből Gyárfás Tamást

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Házi őrizet elrendelését indítványozta csütörtökön a Fővárosi Főügyészség Gyárfás Tamás esetében.

Az úszószövetség volt elnökét és a Naptévé egykori tulajdonosát azzal gyanúsítják, hogy ő rendelte meg Fenyő János meggyilkolását 1998-ban.

Az ügyészség kérése egyben azt is jelenti, hogy Gyárfást kiengedik a mostani őrizetéből, és a közlemény szerint "kiengedéséről haladéktalanul" intézkednek is. Csak akkor maradhatott volna fogságban, ha az ügyészség előzetes letartóztatás elrendelését kérte volna.

Elutasították viszont Gyárfás panaszát, amit gyanúsítotti kihallgatása ellen tett. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.