Újra játssza a Petőfi Rádió a Wellhello számait

zene
2018 április 22., 07:34
comments 197
link Forrás

Miután a szombati tüntetésen több tízezer ember csápolt a Wellhellóra, másnap a Petőfi Rádiónál kapcsoltak, és  több napos szünet után újra játszani kezdték az együttes számait. Pedig több napig tiltó listán voltak, miután Fluor Tomi április elején élő adásban bekiabálta, hogy Soros György. Annak ellenére, hogy ők az egyik legnépszerűbb hazai együttes, április 11. óta nem lehetett hallani a számaikat.

link Forrás

A szombati tüntetés szervezői hatalmas hangulatot teremtettek azzal, hogy a bojkott ellen tiltakozva lejátszották Fluorék egyik számát, amire emberek a telefonjaikat lengették, hogy a kicsinyes cenzúra ellen tiltakozzanak. 

Másnap újra szóltak

És ezzel véget is ért a tiltás, a lejátszási lista szerint vasárnap reggel már lemehetett a Zuhanj belém című számuk. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.