Újra játssza a Petőfi Rádió a Wellhello számait

Miután a szombati tüntetésen több tízezer ember csápolt a Wellhellóra, másnap a Petőfi Rádiónál kapcsoltak, és  több napos szünet után újra játszani kezdték az együttes számait. Pedig több napig tiltó listán voltak, miután Fluor Tomi április elején élő adásban bekiabálta, hogy Soros György. Annak ellenére, hogy ők az egyik legnépszerűbb hazai együttes, április 11. óta nem lehetett hallani a számaikat.

A szombati tüntetés szervezői hatalmas hangulatot teremtettek azzal, hogy a bojkott ellen tiltakozva lejátszották Fluorék egyik számát, amire emberek a telefonjaikat lengették, hogy a kicsinyes cenzúra ellen tiltakozzanak. 

Másnap újra szóltak

És ezzel véget is ért a tiltás, a lejátszási lista szerint vasárnap reggel már lemehetett a Zuhanj belém című számuk. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.