Ismét Kínában tárgyalt Kim Dzsongun

Pekingben megerősítették, hogy Kínában tárgyalt hétfőn és kedden Kim Dzsong Un észak-koreai vezető.

A Hszinhua hivatalos kínai hírügynökség jelentése szerint az észak-koreai vezető Kína északkeleti részén, Talien városában találkozott többek közt Hszi Csin-ping kínai elnökkel, aki részt vett ott az első kínai repülőgép-hordozó hajó próbaútja alkalmából rendezett keddi ünnepségen.

Kim Dzsongun és Hszi Csinping a kínai állami tévé 2018. március 27-én készült, egy nappal később nyilvánosságra hozott felvételén.Fotó: CCTV/AFP

Kim Dzsong Un március végén járt először hivatalos látogatáson Kínában, és találkozott Hszi Csin-pinggel. Akkori háromnapos látogatását is titkolták, és csak a vizit utolsó napján erősítette meg a kínai állami média, hogy az észak-koreai vezető Pekingben járt. (MTI, AP)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.