Leekens szövetségi kapitány már a legfelső körökben forog

POLITIKA
2018 május 12., 20:41

A felvidéki milliárdos, Világi Oszkár focicsapata, a DAC otthonában fogadta a Slovant. A pozsonyi csapat nyert 1-0-ra. 

De nem csak az számít, ami a pályán történik. A magyar adófizetők nagylelkű támogatásával felépült dunaszerdahelyi stadion lelátója már eddig is fontos gyülekezőhelye volt a NER elitjének:

Csetényi meccset néz Szlovákiában. Bizonyára neki baj, hogy pont ilyen közel ül Magyarország legnagyobb hatalmú embereihez.
photo_camera Csatársor: Orbán, Világi, Csetényi, Parragh, Hernádi. Fotó: Paraméter.sk

Az avatóról szóló tudósításában azt írta Mészáros Lőrinc lapja, a Nemzeti Sport, hogy a dunaszerdahelyi stadion „valóságos búcsújáró helye lehet a Trianonban szétszabdalt magyarság futballszerető részének”. Ezzel nem tudok vitatkozni, de az tény, hogy olvasónknak hála most újabb hatalmas VIP-találkozásnak lehetünk részesei:

Georges Leekens Tiborcz Istvánnal a DAC lelátóján májusban.
photo_camera Tiborcz István és Georges Leekens a DAC lelátóján Fotó: Olvasónk

A miniszterelnök vejével beszélgető magyar szövetségi kapitány már korábban is jól helyezkedett:

„Orbán Viktor sokat tud a fociról is, én kedvelem. Szereti a sportot”

- mondta egy belga lapnak.

Orbán Viktor (sálban), mellette Georges Leekens leendő szövetségi kapitány és Csányi Sándor MLSZ-elnök/gazdag ember
photo_camera Orbán Viktor (sálban), mellette Georges Leekens leendő szövetségi kapitány és Csányi Sándor MLSZ-elnök/gazdag ember Fotó: M4 Sport

A meccs amúgy természetesen egy szép nagy Nélküled-énekléssel kezdődött, remélem, Tiborcz már tanítgatja Leekensnek a szöveget.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.