Milliókat bukott a dühöngő Demjén Ferenc a Hoppál Péter nevével reklámozott kaposvári koncert elmaradásán

2018 május 12., szombat 6:25
176

"Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező"

- nyilatkozta a Blikknek a Kossuth-díjas Demjén, miután az utolsó pillanatban lefújták a kaposvári előadását.

A zenész szerint a szervező fel sem merte hívni őt, így egy zenésztársától tudta meg, hogy nem lesz koncert „mert anyagilag nem jön ki”. Demjén ezt már csak azért sem érti, mert a plakáton több, mint 30 szponzorcég logója szerepel. 

"Erős a gyanúm, hogy spórolni akartak a reklámozáson, és ezért nem kelt el elegendő jegy, mert idén eddig mindenhol telt ház előtt játszottunk"

- mondta Demjén, aki nem cáfolta, hogy milliós összeget tesz ki az elmaradt gázsijuk, hozzétéve, hogy igazolni tudja, erre a napra máshová is volt meghívásuk.

"Demjén nem betegedett meg. Nem egészségi, hanem kívülálló okok miatt nem tudjuk a koncertet megtartani, de ennél többet nem kívánok mondani"

- nyilatkozta a Blikknek Trubics Zoltán szervező.

A koncertplakát tetején is olvasható, hogy a fővédnökök Hoppál Péter eddig kulturális államtitkár és Szita Károly kaposvári polgármester voltak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt