Milliókat bukott a dühöngő Demjén Ferenc a Hoppál Péter nevével reklámozott kaposvári koncert elmaradásán

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

"Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező"

- nyilatkozta a Blikknek a Kossuth-díjas Demjén, miután az utolsó pillanatban lefújták a kaposvári előadását.

A zenész szerint a szervező fel sem merte hívni őt, így egy zenésztársától tudta meg, hogy nem lesz koncert „mert anyagilag nem jön ki”. Demjén ezt már csak azért sem érti, mert a plakáton több, mint 30 szponzorcég logója szerepel. 

"Erős a gyanúm, hogy spórolni akartak a reklámozáson, és ezért nem kelt el elegendő jegy, mert idén eddig mindenhol telt ház előtt játszottunk"

- mondta Demjén, aki nem cáfolta, hogy milliós összeget tesz ki az elmaradt gázsijuk, hozzétéve, hogy igazolni tudja, erre a napra máshová is volt meghívásuk.

"Demjén nem betegedett meg. Nem egészségi, hanem kívülálló okok miatt nem tudjuk a koncertet megtartani, de ennél többet nem kívánok mondani"

- nyilatkozta a Blikknek Trubics Zoltán szervező.

A koncertplakát tetején is olvasható, hogy a fővédnökök Hoppál Péter eddig kulturális államtitkár és Szita Károly kaposvári polgármester voltak.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.