Meryl Streep főszereplésével készül film a Panama-iratokból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Panama-iratok néven ismertté vált nemzetközi oknyomozói projektet Steven Soderbergh (Ocean's sorozat, Citizenfour stb.) rendezi meg The Laundromat címmel. 

A Hollywood Reporter most kiszimatolta, hogy az egyik főszerepre Meryl Streepet szerződtetik. A sztár nemrég egy másik újságírós sztoriban, a Pentagon-iratokat feldolgozó Spielberg-filmben tűnt fel. 

A Pentagon titkaiFotó: Amblin entertainment / DreamWork/Collection Christophel

A bennfentes lap szerint Gary Oldman és Antonio Banderas is nagyban tárgyal a Panama-moziban való szereplésről.

Az offshore hálózatot feltáró Panama-iratok magyar vonatkozásait a Direkt36 írta meg, például itt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.