Az afgán lány óta nem volt ilyen erős címlapja a National Geographicnak

Nagyon klassz, és nagyon szomorú lett a magazin legújabb címlapja: a borítón egy mexikói művész alkotása látható, és elég jól érzékelteti a problémát, melyet a környezetszennyezés és a klímaváltozás okoz. A lapszám témája a szennyezés, melyet az emberiség a műanyaggal okoz a bolygónak, a belső oldalak is tele vannak olyan képekkel, melyek minimum lesújtóak. Arról, hogy hogyan tesszük tönkre vizeinket, és hogyan próbálja megtisztítani a Csendes-óceánt egy fiatal holland srác, itt írtunk részletesebben.

Eddig Steve McCurry 1984-es fotója volt a magazin legjobbnak tartott címlapja, sokak szerint ez a mostani simán felveszi vele a versenyt.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.