Az afgán lány óta nem volt ilyen erős címlapja a National Geographicnak

környezetvédelem
2018 május 18., 07:49
comments 111

Nagyon klassz, és nagyon szomorú lett a magazin legújabb címlapja: a borítón egy mexikói művész alkotása látható, és elég jól érzékelteti a problémát, melyet a környezetszennyezés és a klímaváltozás okoz. A lapszám témája a szennyezés, melyet az emberiség a műanyaggal okoz a bolygónak, a belső oldalak is tele vannak olyan képekkel, melyek minimum lesújtóak. Arról, hogy hogyan tesszük tönkre vizeinket, és hogyan próbálja megtisztítani a Csendes-óceánt egy fiatal holland srác, itt írtunk részletesebben.

Eddig Steve McCurry 1984-es fotója volt a magazin legjobbnak tartott címlapja, sokak szerint ez a mostani simán felveszi vele a versenyt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.