Izer Norbert lesz az adóügyekért felelős államtitkár

POLITIKA
2018 május 23., 10:13
comments 86

Izer András, az adóhivatal következő elnöke
photo_camera Izer Norbert, az adóhivatal következő elnöke Fotó: youtube/kormany.hu

A régi-új pénzügyminiszter Varga Mihály a Kossuth Rádió 180perc című műsorában beszélt arról, hogy milyen változások várhatóak a tárcán belül, és milyen tervei vannak a minisztériumnak a következő négy évre nézve.

Varga „szigorú költségvetési politikáról” beszélt, szeretné tartani magát a 4 százalék körüli gazdasági növekedéshez, növelni a beruházások számát és újabb adócsökkentéseket bevezetni. 

A miniszter elismételte, hogy a jövő évi költségvetés várhatóan június első felében kerül majd a parlament el, és azt már a tavaszi ülésszakban elfogadhatja a ház. 

Varga elárulta a műsorban azt is, hogy gazdasági minisztérium volt helyettes államtitkára, Izer Norbert lesz az adóügykért felelős államtitkár. Izer Tállai Andrást váltja, aki két évig vezette a NAV-ot, de legalább politikai államtitkára megbízását megtarthatta, távozása után a hivatal felügyeletét és az adóügyekért felelős államtitkárságot szétbontják. (HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.