Orbán már simán csak „felcsúti legenda” a Nemzeti Sportban

idióta rekordok
2018 május 24., 12:13
comments 157

A „Mészáros Lőrinc tulajdonában álló”, Orbán házi sport-újságírójának főszerkesztésével működő lap már nem is szórakozott a Puskás Akadémia – vereséggel végződő – kupadöntőjének élő közvetítésében, és a Göröcs János egykori válogatott labdarúgóról és Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnökről készült fotó alá egyszerűen azt írták:

„Egy újpesti és egy felcsúti legenda”

photo_camera Forrás: nemzetisport.hu

Lehetne azt hinni, hogy ez persze csak vicc, de aki hallott már Szöllősi Györgyről, a Nemzeti Sport főszerkesztőjéről, a Puskás Akadémia egykori sajtófőnökéről, az tudhatja, hogy nem vicc. Legfeljebb vicces.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.