NER-háború a fociban: Mészáros embere tombolva támadt Szíjj László csapatára a Facebookon a Pécs bukása miatt

"Az, hogy a játékvezető egy - szándékos vagy nem szándékos, mindenesetre felháborító - ítélettel ma este elvette a Pécstől a győzelmet, s ezzel a Tiszakécskét hozta helyzetbe, egyértelmű. Számomra valójában az a kérdés, hogy miért nem látják át az illetékesek, hogy akármennyi pénze is van a Dunaaszfaltnak, mint a Tiszakécske szponzorának, a magyar futball számára a Pécs feljutása (s mielőbbi NB I-es tagsága) a kívánatos."

Ezekkel a felháborodott szavakkal célozgatott a Facebookon - ha jól értem - a Tiszakécske pénz ellenében történő illegális bírói támogatására Pauska Zsolt. De arra mindenképpen, hogy az illetékeseknek a pécsi csapatot kellene feljuttatnia a közbeszerzések bajnoka, a Duna Aszfalt által támogatott Tiszakécskével szemben. 

Érthető a Pécs-szurkerek elkeseredése, hiszen az anyagi összeomlása után a megyebajnokságig visszaeső csapatuk épp most juthatott volna vissza az NB2-be, ha utolsó előtti meccsükön a bíró a 93. percben les miatt el nem vesz tőlük egy teljesen szabályos gól, amivel megnyerték volna a meccset. A forduló előtt a Pécs vezetett, de ezzel a döntetlennel és a Tiszakécske hódmezővásárhelyi győzelmével előzött a Duna Aszfalt által támogatott csapat.

Csakhogy Pauska Zsolt nem egy átlagos drukker, hanem Mészáros Lőrinc csúcsoligarcha Mediaworks nevű lapkiadójának a tartalomfejlesztési igazgatója. A betámadott Tiszakécske támogatója pedig egy másik Top10-es Fidesz-oligarcha, a Mészáros Lőrinccel több közös üzletet is vivő Szíjj László cége, a Duna Aszfalt.

Pauska egyébként híres a penge megfogalmazásairól, ő írta azt például egy híres véleménycikkében, hogy

az ellenzéki szavazók agyhalottak és idióták

Pauskáról és karrierjéről ezt a nagyobb cikket írtuk korábban.

A pécsi ítélet egyébként tényleg felháborító volt és óriási botrányt okozott, a feldühödött ultrák berontottak a pályára és elkergették a bírót. Az utolsó forduló előtt a Kécske egy ponttal vezet. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.