NER-háború a fociban: Mészáros embere tombolva támadt Szíjj László csapatára a Facebookon a Pécs bukása miatt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Az, hogy a játékvezető egy - szándékos vagy nem szándékos, mindenesetre felháborító - ítélettel ma este elvette a Pécstől a győzelmet, s ezzel a Tiszakécskét hozta helyzetbe, egyértelmű. Számomra valójában az a kérdés, hogy miért nem látják át az illetékesek, hogy akármennyi pénze is van a Dunaaszfaltnak, mint a Tiszakécske szponzorának, a magyar futball számára a Pécs feljutása (s mielőbbi NB I-es tagsága) a kívánatos."

Ezekkel a felháborodott szavakkal célozgatott a Facebookon - ha jól értem - a Tiszakécske pénz ellenében történő illegális bírói támogatására Pauska Zsolt. De arra mindenképpen, hogy az illetékeseknek a pécsi csapatot kellene feljuttatnia a közbeszerzések bajnoka, a Duna Aszfalt által támogatott Tiszakécskével szemben. 

Érthető a Pécs-szurkerek elkeseredése, hiszen az anyagi összeomlása után a megyebajnokságig visszaeső csapatuk épp most juthatott volna vissza az NB2-be, ha utolsó előtti meccsükön a bíró a 93. percben les miatt el nem vesz tőlük egy teljesen szabályos gól, amivel megnyerték volna a meccset. A forduló előtt a Pécs vezetett, de ezzel a döntetlennel és a Tiszakécske hódmezővásárhelyi győzelmével előzött a Duna Aszfalt által támogatott csapat.

Csakhogy Pauska Zsolt nem egy átlagos drukker, hanem Mészáros Lőrinc csúcsoligarcha Mediaworks nevű lapkiadójának a tartalomfejlesztési igazgatója. A betámadott Tiszakécske támogatója pedig egy másik Top10-es Fidesz-oligarcha, a Mészáros Lőrinccel több közös üzletet is vivő Szíjj László cége, a Duna Aszfalt.

Pauska egyébként híres a penge megfogalmazásairól, ő írta azt például egy híres véleménycikkében, hogy

az ellenzéki szavazók agyhalottak és idióták

Pauskáról és karrierjéről ezt a nagyobb cikket írtuk korábban.

A pécsi ítélet egyébként tényleg felháborító volt és óriási botrányt okozott, a feldühödött ultrák berontottak a pályára és elkergették a bírót. Az utolsó forduló előtt a Kécske egy ponttal vezet. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.