19 milliárd forintos nyeresége volt tavaly a kormány kedvenc útépítő cégének

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Mészáros Lőrinc üzlettársának, Szíjj Lászlónak a vállalata, a Duna Aszfalt csak tavaly majdnem 19 milliárdnyi nyereséget termelt és 12 milliárd forintos osztalékot fizetett ki - számolt be róla a Hír Tv. A kormány elsőszámú útépítője az előző öt évben egészen elképesztő, 52 milliárdos nyereséget termelt, amiből Szíjj László 31 milliárdot ki is vett osztalékként.

A Duna Aszfalt az elmúlt években vált az egyik legjelentősebb építőipari céggé Magyarországon, azóta, amióta a Fidesz van hatalmon.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.