Rotyog már az üstben Németh Szilárd legendás pincepörköltje

ÉLET
2018 június 03., 08:24
comments 321

Németh Szilárd hivatalosan is megnyitotta az idei kötcsei polgári pikniket. Pincepörkölt-főzésről tett fel képeket, amik jó hangulatról, vöröshagyma-szagról és forróságról árulkodnak. 

photo_camera Németh Szilárd fideszes politikus Magyarország feliratú zöld-piros nadrágban, kötényben és edzőcipőben, pincepörkölt kavargatása közben Fotó: Facebook/Németh Szilárd

A kötcsei pikniken mindig részt vesz fideszes politikusok krémje, fontos politikai döntések is születhetnek itt, de hogy pontosan mi történik, azt csak a felsőbb erő tudhatja, mert újságírókat ide nem szoktak beengedni. 

A pincerpörkölt receptjét valószínűleg a Csepeli Hírmondó következő heti számában olvashatjuk. 

photo_camera Az ízletes pincepörkölt étvágygerjesztő hozzávalói Fotó: Facebook/Németh Szilárd

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.