Az orosz közmédia mosolyt varázsolt Kim Dzsongun arcára, csak sajnos photoshoppal

media
2018 június 06., 10:40
comments 81

Hétfőn feltűnést keltett az osztrák közmédia interjúja Vlagyimir Putyinnal, mivel sokak szerint az orosz elnök ritkán ül le ilyen felkészült riporterrel, mint most (a szöveg angolul itt olvasható, a videó németül itt nézhető meg). Bár az osztrák kormány rohamléptekkel közeledik Oroszország felé, de ettől még az ORF korrekt, néha nevetgélős, de kritikus beszélgetést készített, amelyben a riporter olykor még az Elnök Úr szavába is vágott.

Egy nappal később a kínai tévé sugárzott interjút Putyinnal. Érdemes összevetni ezt a maga műfajában tökéletes, a legszebb kommunista hagyományokat tovább vivő részletet az osztrák interjúval.

link Forrás

Mindeközben az orosz kézmédia sem tétlenkedett. A Rosszija 1 egyik hírműsorában fogták az orosz külügyminiszter és az észak-koreai diktátor találkozójáról készül képet, és nemes egyszerűséggel mosolyra húzták Kim Dzsongun száját. Az orosz ellenzéki képviselő bejegyzésében fent a tévéműsor részlete, lent az orosz külügyminisztérium által kiadott hivatalos fotó.

link Forrás

(via EU vs Disinfo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.